Leverandører

Varmepumper fra Airwell - slider - Dansk Aircon Fyn
Varmepumper fra Olimpia Splendid - slider - Dansk Aircon Fyn

Erfaring, godt håndværk og gode leverandører

Hos Dansk Aircon Fyn kan du være sikker på, at vi altid vælger den bedste løsning til netop dit behov. Vi har erfaringen og kompetencerne – og for at sikre, at kvaliteten af arbejde og produkter går hånd i hånd, har vi valgt at køre med to forskellige mærker. Sammen dækker de så godt som alle behov – det være sig luft til luft, luft til vand, opvarmning, køling eller affugtning.

Franske Airwell Residential

INNOVATION – KOMFORT – ENGAGEMENT

Airwell Residential blev grundlagt i Frankrig i 1946. I dag er der på verdensplan over 200 forhandlere af Airwell - og enhederne sælges i over 80 lande.
Airwell er innovative. Produkterne er holdbare, slidstærke, forstærket mod tæring, kan udbygges og tilpasses - og så gør Airwell en dyd ud af at støjniveauet er så lavt som muligt, mens COP-værdien er så høj som muligt!

Italienske Olimpia Splendid

TEKNIK - FORM - ÆSTETIK

Olimpia Splendid blev grundlagt i Italien i 1956. Deres produkter er i dag præsenteret i hjem og virksomheder i over 45 lande.
Nøgleordet er komfort - hele vejen rundt. Det er Olimpia Splendids vision at designe og konstruere produkter med den fineste æstetik, den bedste teknologi og respekt for miljøet.